Wednesday, October 8, 2008

dayan koca adam


biraz once salincaktaikikisi'nin blogunu ziyaret ettim ve hemen ardindan GALATASARAY'in resmi web sitesini. biliyorum boyle duyurulari bir cogumuz goz ardi ediyoruz ne yazik ki ama ulasabildigi kadar cok insana ulasmaksa amac, ben bunu burda yayinlamazsam vicdanen icim rahat olmayacak:


"Galatasaray – S. Bükreş karşılaşmasında tribünlerde yerini aldı bu pankart: “Dayan Koca Adam”, Bir Galatasaray sevdalısı Anıl Aydın için.


Galatasaray tribün grubu ultrAslan-Uni temsilciliği yapmış olan ve lösemi ile mücadele eden Anıl Aydın'la ilgili olarak arkadaşları bir kampanya başlattı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yatmakta olan Anıl Aydın için önümüzdeki iki ay içerisinde ilik nakli yapılması gerekiyor. Sevgili Anıl Aydın’a iliğinin uygun olup olmadığı öğrenmek için kan tahlili yaptırmak isteyenleri aşağıdaki adreslere başvurmaya çağırıyor ve sevgili Anıl'a Ali Sami Yen tribünlerinde kendisi için açılmış pankarttaki gibi "Dayan Koca Adam" diyoruz.


İSTANBUL: Çapa Tıp FakültesiTemel Bilimler BinasıAcil Giriş Kat:2 no:10Tıbbi Biyoloji Ana Bilim Dalı

ANKARA:Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

İZMİR:Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi

Verdiğiniz kanla Anıl Aydın ya da bir başka hastaya şifa olabilirsiniz. Şu anda uygun ilik bekleyen hasta kardeşlerimiz için, tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyoruz. "

0 aman eksik kalma: