Friday, January 1, 2010

2010 ilk yazi


istanbul'da son gunum..pazar yeniden michigan'a donuyorum, tahminen pazartesi gece 1 gibi evde olurum ve sabah 9da dersim var..evet tam kafayi yemelik! kisacik bu 10 gunluk degisim iyi mi geldi, kotu mu geldi dersen, su son 1 saate kadar iyi diyebilirdim. aileyle icice, guzel ve eglenceliydi...ama 1 saat once kafami karistiran bazi seyler oldu, simdilik o meseleye girmeyecegim. iyi yillar yazisi yazamadim bu yilbasi ama gecen seneki yazdigim yaziya baktim ve hala bazi seyleri yapamadigimi gordum..gecen 365 gunde cok azini gerceklestirebildigim 2008 dilekleri suydu:


Hukuk doktorasina baslayabilmek (istedigim okulda)---istedigim okul olmadi ama basladim


Ablamin evlenmesi :p--- yok ya bu is yas, 10 senede gecse ablam evlenmez


ya da benim evlenmem :))))))))))--- nufus kagidi hala bekar diyor :)


Ispanyolca ogrenmek--- her Turk gibi ispanyolcam bir kac kufur ve nasilsin, iyiyimden ibaret..shame on me!


yeni bir ev ya da studio (eger yalniz yasayacaksam :p )--- evet artik kendime ait bir dairem var, bok varmis gibi...yemek yap, etrafi topla, camasirlari yika, her seyi ama her seyi tek basina yap. 4 ayda biktim valla, bana yaramadi yalniz yasamak!


sevdicegimle gitmedigimiz yerlere kafamiza estigi gibi gitmek--- evlenince belki :) yoksa asiret beni vurur bunu anladim :)


incecik olmak :)--- 2 ay oncesine kadar gayet iyiydim, son 2 ayda yine sistim. haftaya pazartesi baslarim yine diyete :p


is degisikligi (daha 2 hafta oldu ama simdiden bunaldim) --- isi birakali 4 ay oldu, sadece ogrenciyim artikin...her ne kadar gonullu bir issizlik olsa da, kotuymus ya...25 yasinda hala babaya muhtac yasamak :S


bol alisveris (incecik olduktan sonra tabii ki :p ) --- alisveris olayina dur dedim 1 aydir, azimliyim, yaza kadar bir sey almayacagim!


babamlarin "artik 24 yasindasin, kazik kadar oldun, sana karismayacagiz..ne istersen yap" demeleri :))))--- yok valla degil 24, 64 bile olsam hala 4 yas muamelesi...evin en kucugu olmak sandiginiz kadar avantajli bir durum degil!


------------------------


2010 icin hicbir planim yok, ilk kez kendimi suyun akisina birakmayi planliyorum...ayni zamanda bu yil vermem gereken cok onemli kararlar var ve bu kararlar benim tum hayatimi etkileyecek duzeyde. insallah siyirmadan bu yili da atlatacagim!

1 aman eksik kalma:

RaMa said...

Beklentisiz bir yıl en iyisi bencede (: