Monday, November 23, 2009

bak icime gor beni


canim cok sIkkIn... duvarlar sanki uzerime uzerime geliyor..boyle manik depresif durumdayim. bi an geliyor benden mutlusu yok, bi an geliyor ciglar yagiyor sanki uzerime. her seyi sorgulamaya basladim, sorgulamaya basladigim seyler ise beni mutsuz ediyor.

zamaninda beni ben eden seyler sanki simdi tikandi kaldi..emin olamiyorum artik hicbir seyden. sanki yalnizim, yapayalnizim ve oturmus izliyorum..ve sanki izledigim hayat benim degil de bir baskasinin. icimden geceni anlatmak zor ve de korkutucu. bazi seylerle yuzlesmeye cesaretim yok, o yuzden anlik duygularin icinde kayboluyorum simdilik.

------------------------------------

X: salagim ben ya valla salagim, aptalim ya! aman tatsizlik olmasin, kavga gurultu cikmasin, eninde sonunda her sey yoluna girer. kor muyum ben? salak miyim, aptal miyim? nasil gormem??

Y: insan goruyor, goruyor da, gormek istemiyor! gercek orda kabak gibi karsinda duruyor, sen basini ceviriyorsun...kondurmuyorsun..sevgi acayip bir sey. akildan, fikirden gectim, gormek bile insana zor geliyor.

--------------------------------------

belki son defa , belki yillardan sonra
sirlar içimde , korkarim anlatmaya
ask alir beni , kandirir beni
küçük bi çocuk gibi

sen güzel kadin , hiç mi mutlu olmadin
hiç mi sevmedin , hep mi yarim kaldin
belki bilmeden bekledin beni
beni sana kader getirdi

içimden geçen senin içinden geçer mi
nasil saklarim seni ne çok sevdigimi
benim içimden geçen senin içinden de geçer mi
ama nasil saklarim seni ne çok sevdigimi

sözler az kalir , çaresiz kalir
gözler anlatir , aski gözler anlatir

----------

kapalicarsi dizisini izleyen var mi bilmiyorum ama, gecen haftaki bolumunde olgun simsek'in oyunculuguna hayran kaldim. bir de turku pek fazla sevmeme ragmen o nasil turku soyleyistir ya!! insanin icini acitiyo resmen...izlemek isteyenler icin link:

http://www.youtube.com/watch?v=5amgwieLRGY

youtube'a giremeyenler icin: http://fizy.com/s/1am5oa

0 aman eksik kalma: