Thursday, August 27, 2009

put yo hands up for michigan!


blogggirimmm, hayirsizimm!

hic sormuyon iku ne alemdesin, ne yaptin diye?? basima gelenlerden de haberin yok tabii :p bildigin gibi tr tatili sona erdi..ucaktayken saatler gecmek bilmedi, sevgiliyi gorucem diye. ucaktan indigimde zaten hasat olmusum 13 saattir otur otur..bir de gumrukteki amca demez mi, ikinci sorgulamaya alinacaksin..haydaaaa!! neyse gittim ikinci sorgulamanin yapildigi yere, benim gibi bi 50 kisi daha var ama hepsi bole entari giyen, uzun sakallari olan arap abilerim, amcalarim :) ben girince kafalar bir cevrildi, ben de koseye sindim oyle, sadece gozleri gorunen bir ablanin yanina..yani sanirim ablaydi :p

3,5 saat siranin bana gelmesini bekledim..ve kadin bana soru sormadan muhru basti gecebilirsin dedi. ulan madem soru sormuycaktin ne diye beklettin beni diyemedim tabii, kibarca gulumseyip bavullarimi alip toz oldum aninda ordan. oyle yorgunum, oyle perisanim ki, tek istedigim sicak bi dus ondan sonra sevgiliyi gormek...ama saat gece 11 olunca sevgili benim o boktan halimi duzeltmemi beklemeden gordu..oyle bir sarilmisim kiiiii, yorgunluk falan kalmadi, dizlerimin bagi cozuldu nerdeyse.

ertesi gun butun gun beraberdik, sonra ben sabaha karsi yola cikmak zorunda kaldim..evet sevgilimi sadece 1 guncuk gorebildim :(((((( okulun oldugu yere yola ciktik..tam 14 saat yollarda perisan olduk derken illinois'e vardik. chicago falan olsa muhtesem olurdu ama gittigim yerde in cin top oynuyo. oyle kucuk bi kasabaya gelmisim..hayalleri suya dusen ben oyle etrafa bakiniyorum kucuk emrah gibi...herkes de bana uzaydan gelmisim gibi bakinio oyle. okula gittim, nerde kalabilirim, nereler iyi guvenli falan diye soruyorum. herkesin tek dedigi sey okulun cevresinden uzak durmam, evlere giren hirsizlardan manyaklardan falan bahsediyorlar..tabii ben yusuf yusuf...sevgili bi yandan, aile bi yandan...hepsi geri don diyor..3-4 gun ev aradim, ve 4.gunun sonunda osuruktan dedigim beni kabul edenlerden okullardan birine email attim. "abiler ben ettim siz etmeyin. teklifi reddettim, ne olur beni kabul edin" diye boyle aglamakli falan...2-3 saat icinde onay gelince, hemen diger okula haber verdim kaydimi aldirmak icin.

okulun acilmasina 1 gun kala ben bu sefer de kendimi illinois'ten michigan yollarina vurdum. su anda detroit'e 20 dakika uzakliktayim :) yaklasik 4-5 gundur burdayim, ev cok guzel, yer cok guzel ama buzzzz gibiii..agustosdayiz ama ben dun montumu giyip disari ciktim..okulun baslamasina 1 hafta var ama 300 kusur sayfalik odevim var...evet daha okul baslamadan, amcalar gozumuzu korkutmaya calisiyorlar :p ama ben supergirl'ummm nihahahahhaaah :)

onumuzdeki 8 ay boyunca michigan'da olucam, anlatilicak cok sey var ama simdilik bir kac seyi kendime sakliyorum. vakti gelince buraya yazicam insallah :)


safak: 245!!!

0 aman eksik kalma: