Monday, April 13, 2009

Rezillik!


blogumu okuyanlar bilir, hasta GS'liyim ama dunku maci izlerken hem utandim hem de sinirlendim. her iki takim da amator liglerine bile yakismayacak hazimsizliklarda bulundu. sabri'nin cocuksu fevri hareketleri, emre'nin taraftarlara olan hincini sahaya yansitmasi, lugano'nun her seye maydonoz olup gerilen ortami iyicene germesi, volkan'in bir taraflarini tutup ortalarda gezinmesi, arda ve semih'in karambolde birbirine girmesi, de sanctis'in "caktirmadan" hirpalamasi, emre asik'in olaylari alevlendirmesi..daha sayamayacagim bir ton sey. stad ise cosmus durumdaydi, o cati dusseydi kimbilir kac kisi altinda ezilecekti ya da olecekti? dusunmek bile istemiyorum..sonuc bence her iki takim icin de mac skoru gibi SIFIR..ayrica her zaman oldugu gibi EGITIM SART!!!

3 aman eksik kalma:

Unknown said...

basın öyle bir gazlıyor ki "dünya derbisi" diye, görüyoruz işte. ispanya'nın canal+ kanalı maçı naklen verirken, çıkan olaylar sonrası "biz futbol vermek istiyoruz" diyerek yayını kesiyor. duyrun dünya derbisi (:

Zulapha Kaphali Iku said...

@dardy: kesinlikle katiliyorum. icimdeki bu gs aski olmasa :p inan bana turk ligini izlemek icimden bile gelmiyor..ingiltere premier ligi, italyan, ispanya ligi coookk daha kaliteli...hem izleyene keyif veriyor (adamlar ikide bir yere dusup rol yapmiyorlar) hem de oynayana...ben acikcasi cok nadir goruyorum hakem karar verdiginde itiraza giden, ya da birbirine tekme tokat dalan...oyna topunu, kazan ya da kaybet ama her ikisini de hazmetmeyi bil..en nihayetinde futbol, boks maci degil :)

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com said...

Dediğiniz gibi maalesef bu hareketler amatör lige bile yakışmayacak cinsten...