Thursday, April 30, 2009

iku noruyonnn giii

yine kayiplara karistim biliyorum ama havalar isindikca buna alis sevgili bloggiiirr alemi :p haziran basinda tr'ye gelmeyi planliyorum kismetse ve uzun bir yaz tatili beni bekliyor..hazirandan itibaren artik nerelerden yazarim bilmiyorum :))))

kisa kisa neler oldu bu zaman zarfi icerisinde ozet geceyim: isten ayrilicam ama daha sirkettekilerin haberi yok, agustos'ta law school baslayacak ve ikisini bir arada yurutmem imkansiz nerdeyse...sirket calisma iznim icin basvurmustu, avukat ve bi ton kagitla ugrastilar, simdi nasil soyleyecegim bilmiyorum...girtlagima yapismazlarsa iyidir... :p

law school konusunda hala kararsizim. bir kac okuldan daha kabul geldi ve hangisine gitmeliyim hicbir fikrim yok, daha cevap bekledigim okullar da var..simdilik illinois gibi gorunuyor..evet hawaii'den red geldi. benim yararima oldu bu gerci, ders mers calisamazdim oralarda :p simdi haber bekledigim 3 eyalet kaldi..california, florida ve washington dc...su 3u arasindan tercihim california'ydi...ama simdi aklim karman corman..cunku sevgilim polis akademisine katilacak ve zorlu bir egitim onu bekliyor..yani benimle beraber ayni eyalete tasinma olasiligi ya da hayalimiz diyeyim suya dustu...en azindan 1 yil washington dc'de kalmak zorunda..7 yilini ayni yerde gecirmis bir insan olup, artik degisiklik zamani diyordum (diyorduk). ama planlar alt ust oldu! dahasi eger burdaki (dc'deki) okullardan kabul gelmezse, gitmek zorunda kalicam...bu da demektir ki 2-3 haftada bir birbirimizi gormeye calisicaz, kafayi yiycez vesaire vesaire....

yaaa iste boyle...yazinin sonunu baglayamadim zira keyifsizim bi de hastayim, bademciklerim falan sismis..domuz gribi falan da ve etrafta...ustelik 3 gun once meksika'dan yeni donmus arkadaslarimla bulusmustum ve o gunden beri hastayim...o arkadaslardan biri de hasta...yusuf yusufum aslinda, okul mokul isi olmadan, gazi olucam bu gidislee..neyse ben susayim artik...sustum!

4 aman eksik kalma:

stickman said...

son paragrafa kadar ne güzel gidiyoduk orda tırstım. bence ihmal etmemelisin onu. okul için california'dan haber gelirse ora git bence. hem lakersın maçlarınada gidersin :)

Aslı Cin said...

:) Bir şy ararken şans eseri geldim bloga, çok hoşuma gitti.

Geçmiş olsun bu arada, ateşin çıkmadıkça korkma :)))

Zulapha Kaphali Iku said...

@stickman: california'dan ilk red cevabi geldi stick, geriye kaldi 2 okul..hersey lakers icin :p

@asli cin: hosgeldin!! :) sukurler olsun ki gecti butun belirtiler, domuz gibiyim masallah :p

Anonymous said...

Michigan yada illinois
ama yinede florida yı zorla, gitti bir kaldı 2..