Monday, February 9, 2009

10 subat 2005 ilk tanisma

tam 1 bucuk saat sonra yani gece 12yi vurdugunda...ben bir kere daha sukredecegim Allah'a ve bu hayata...ilk kez bu kadar sevebildigim icin, ilk kez tutkuyla birine bu kadar baglandigim icin, ve ilk kez bir insani ve onunla beraber tum duygulari bu kadar yogun yasadigim icin...

10 subat 2005...seni tanidigim gun...o soguk gecedeki kapidan girisin ve unutamadigim bakislarin...

ben hic ahkam kesmem pismanliklar uzerine. hani derler ya "yaptiklarimdan hic pisman olmadim!" koca bir yalannnn!! herkesin esek gibi pismanliklar yasadigini itiraf etmesi zor sadece. ben itiraf ediyorum! pismanliklarim oldu..en cok senden once yasadiklarima...seninle beraberken de araya sIkIstIrILmIs bir kac kucuk hikaye zinciri...inan bana ben o zincire halka eklemek istemedim hicbir zaman, ama adi ustunde pismanlik sen istemeden ekleniveriyorlar. 10 subat 2005ten bu yana ne cok sey degisti hayatimizda. herseyden once biz degistik! ama beraber degistik, beraber buyuduk ve buyuttuk.




bir yerde okumustum simdi kaynagini hatirlayamadigim..."dunyanin en uzun gecesi 21 Aralik degil, beni uzdugun gecedir. beni uzdugun, yordugun, yiprattigin gecedir..." yalan yok! canimi yaktigin cok gece oldu, o zamanlar gidebilecek gucum olsaydi gitmem gereken cok zamanlar da oldu. dunyanin uzerime yikildigi, altinda ezildigim, nefessiz kaldigim anlar da...bir asir gibi gecen agir ve yalniz geceler. biliyorum senin de oldu. ne cok uzerine gelirdim incir cekirdegini doldurmayacak seyler icin, bunaltirdim, soluksuz birakirdim. kacardin benden, sen kactikca ben daha cok kovalamaya calisirdim, calistikca elime yuzume bulastirirdim.

simdi hersey cok geride kaldi..sisli perdelerin ardindan izliyorum o uzun ve nefessiz geceleri. cunku oyle mutluyum ki, oyle seninle doluyum ki! hayatin sifresi sende gizliymis meger, ben gormekte gecikmisim. korkularim, suphelerim, ic hesaplasmalarim oyle doldurmus ki hayatimi, anlayamamisim. meger huzur bu kadar yanimdayken, ben saganak yagmurlarin altinda islanip durmusum bunca zaman.

iste bundandir sevgili ben seni hep yarin olecekmisim gibi seviyorum...yarin olmadan -olmeden- daha cok opesim, sarilasim, seni kalbimin icine sokasim geliyor. bu yuzdendir sevgili senden bir sey gizlememe istegim, ilk aklima geleni sacma da olsa seninle paylasmak icin direnmem. biliyorum sana tuhaf geliyor, belki de alistin bunca zaman sonra, bu kadar seffaf olmama...ama murathan mungan'in da dedigi gibi "ben sende butun asklarimi temize cektim!"


10 subat 2005-10 subat 2009-----Bilmiyorsun sevgili hala anlamiyorsun...bir zamanlar hiclikler ortasinda buldugun bu kalbin simdi herseyisin................ (Seku'nun Iku'su...)

5 aman eksik kalma:

Anonymous said...

ağlıyordum zaten bir okudum iyice dağaldım, sevgiler yolluyorum sana, gözyaşlarımla beraber:)

kelebenk said...

maşallahhh... ohh mis valla... nice yıllara daha birlikte...

Zulapha Kaphali Iku said...

eva'cigim niye agliyosun ki ben burda guzel seyler yazmak istemistim :) bu arada hosgeldin bloguma :p

Zulapha Kaphali Iku said...

saol kelebenk'cigim! :)

babegazelle said...

iku saol paraladın la hatun milletini pc başında:P hava alim de gelim ben :D