Sunday, January 4, 2009

vicik vicik


biliyorum uzun zamandir blogu ihmal ettim ama oyle yogunum ki, yazacak vaktimi sevdicekle geciriyorum :)


sevdicegin bir arkadasi vardi, uzun zamandir oylesine tiplerle takiliyordu ve adam akilli (!) bir iliski istiyordu. son uc haftadir da muradina erdi, hersey buraya kadar iyi...son bir kac gundur biz de bu yeni ciftle takilmaya basladik, double date olaylari...dun en sonunda patladim ama resmen! boyle vicik vicik bir iliski yok yaaa...onceleri acaba kendi bencilligim mi diye dusunup duruyordum ama dun artik resmen afakanlar basti beni!


birbirlerine "kuusssuummm" diye hitap ediyorlar, evet cok sevgi hezeyani bir kelime ama bunu gunde yaklasik 3443394843 duyunca kusasi geliyor insanin. "kusuaaamm cohhh tatlisinnnn ahahahahahha", "kusuuaaaammm ayyyhh cok ozleeaadimmm", kusum asagi kusum yukari eeeehhhhhhhh artikkkk..sonra konusmaya basliyorsunuz, birsey anlatiyorsunuz..bir anda birbirlerine donup "kusuaammm bir opucuk ver", "kusummm bak yemegini yemedin" diye kendi aralarinda konusmaya basliyorlar. siz de orada kelimelerinizle g.t gibi kala kaliyorsunuz...evet iliskinin ilk gunleri boyle aptal asik modunda gecebilir, normaldir. ama tiksinc bir halde ya bunlarin ki...o kadar yapmacik ve gicik geliyor ki! dellendim artik. ruyalarimda kuslar gormeye basladim :)


sonra filme gidiyoruz, bunlar yine kendi aralarinda bidi bidi bidi konusmaya basliyorlar. "kusum misirlari goturddunn hiii, cok siskosun sen ahahahhaahhaah" diye baslayan ve devam eden abuk bir muhabbet! zaten film izlenirken sohbet edenlere kil olurum, bir de bunlarin o yikama yaglama islemleri beni iyicene cileden cikartmaya yetti. dun yemekteyken artik dayanamadim, disari ciktim. hava buz gibi ama iceri giresim yok...sonra "hadi iku yemek bitmek uzere dayan" dedim :p


bir de bu sevimli (!) cift snowboard yapmaya gidelim, gemi turuna cikip gezelim falan planlari yapiyorlar ama yok kardesim tatilimi zehir etmeye hic niyetim yok...valla ben bunlara dayanamam gemiden atlarim :)

4 aman eksik kalma:

YALNIZLIK OKULU said...

ıyyyyyyy oldum valla...

miracsaral said...

Konuyla ilgisiz ama bu sevdiceğim yeni mi çıktı abi ya. Nedir tam olarak anlamı ?

Zulapha Kaphali Iku said...

@yalnizlik okulu: sen okurken iiyyy diyosun bir de bizi dusun :p butun herkes bikmis durumda, tek tek uzaklasiyoruz :))))

@hickimse: sevdicegi duymamana sasirdim, ben cikarmadim acikcasi :)

RaMa said...

allah yardmcn olsun canm
hiç çekilmzler (: