Monday, December 22, 2008

iku'dan kisa kisa


biliyorum uzun zamandir yazamadim, ve bir sure daha yazamayacagim...ama her gun mutlaka girip sevdigim bloglari okuyorum, okumaya calisiyorum. sonunda yeni isime basladim! isler bir hayli karisik, bir suru prosedur, anlasma, ihale falan derken kafayi yemek uzereyim, yakindir. pozisyon degistirmekle cok buyuk aptallik yaptim biliyorum, neyse bir sure daha boyle devam etsin bakalim ileride ne degisecek... isin su anda bana tek getirisi yeni bir laptop oldu, ama nete girecek vaktim bile olmuyor. is arkadaslarim cok iyi, ama fazla detaycilar...dosyalarin altini ustune getiriyorlar is bitene kadar...mudur de fazla suratsiz ama zararsiz biri. hatta azicik alisilmisin disinda. upuzun saclari var adamin (benimkilerden uzun valla :p), harley motoru ve 7 tane cocugu var. pofff is hakkinda yazarken bile icim sIkILdI!


bunlarin disinda LSAT sinavina girmistim aralik'in basinda, 1-2 hafta icersinde sonuclar gelir belki daha once bile olabilir. korkuyorum tabii sonuctan ama artik elimden geleni yaptim diyorum. basvurmak istedigim okullari da belirledim, hatta hawaii'ye bile basvuruyorum, istedikleri puan dusuk diye :) gerci ben oraya gitsem okul, ders, mers 1 haftada boslarim ama super olur ya :p


bugun icersinde bir post daha yazacagim, onu buraya sIkIstIrmak istemedim..bir de iku ne alemde diye merak edenleriniz olursa diye kisa kisa yazayim dedim...ve bu yaziyi bitirdim (:

1 aman eksik kalma:

stickman said...

boşver müdürü, uzun saçlarını, yedi çocuğunu ve harley motorunu. al yeni laptopunu hawaiye git. demeyi çok isterdim ama olmaz. çalışmamızda lazım. :)