Wednesday, November 26, 2008

ruya-2




iki aksam once yine ayni ruyayi gordum...bu ruyayi en son 1 sene once falan gormustum sanirim. seku'yla bir alisveris merkezinde karsilasiyoruz ve elime bir kutu tutusturuyor. "senin icin ozel yaptirdim" diyor...kutuyu aciyorum icinden yunus balikli, pirlantali bir yuzuk cikiyor (oooeeehhh!)...yunuslara bayildigimi bilen sevdicek yuzugu cok begenicegimi dusundugunu falan soyluyor. "yaw diyorum yunuslara bayiliyorum da evlilik yuzugumu hic boyle hayal etmemistim" ben diyorum hafif hayal kirikligiyla..ama yine de takiyorum, ve gozume hos gorunuyo :)))))))))

sabah kalkar kalmaz ruya tabirine baktim google'dan :p yunus; mutlu, huzurlu ve uzun omurlu bir evlilige isaretmis..ee yuzuk de evlilik demekmis :p salak salak sevindirik oldum iii mi :)
benim vardir boyle ruyalarim..ust uste ayni ruyalari gorurum cogu zaman. bi arada hamile oldugumu ve oglum olucagini goruyordum. ruya-1: seku'yla doktora gidiyoruz ve doktor ultrasound'dan bakiyormus. biz heyecanla bekliyoruz ve doktor bize donup "Samet" geliyor diyor. "ya ne samet'i benim cocugumun adi Samet olmayacak ki" diyip sinirleniyorum. "olmaaazz Samet onun adi Sameeeett" diyor inatla...
aradan bir kac ay geciyor...ruya-2: kucagimda bir erkek cocugu var. beraber geziyoruz ama o kadar tatli ki...zeytin gibi simsiyah gozleriyle bana bakiyor, sariliyor sImsIkI. yuruyen merdivenlerde kucagimda o cikarken, bir silah sesi duyuyorum...sonra bembeyaz bir gokyuzu goruyorum. oldugumu hissediyorum, cunku yukseliyorum. ama kucagimda cocugum yok...yukselirken de diyorum ki "ogluma, samet'e simdi kim bakicak?"...yine uyuz bir sekilde uyandim :)
evet evet biyolojik saatim tik tik ilerliyor...evlilik, coluk cocuk ruyalari hayra alamet degil :)

7 aman eksik kalma:

babegazelle said...

son satırı okumadan yoruma biyolojik saatin gelmiş yazıcam diye içimden geçirdim ki sen son satıra yazmışsın hehe

Unknown said...

Amanın yüzüklere bakınız.. Allah tamamına erdirsin canım.. Mini mini Samet'leriniz olur işallah.. Gözleri de Seku'ya benzesin mi ? Hani baktığında sana huzur veren, "parlak gece gibi siyah gözlü" Seku'ya.. Hıı ? :)

Zulapha Kaphali Iku said...

@babegazelle: bana ara ara gelir boyle, sonra da korkarim bu tur seylerden ve gider ahahahahaha :)

@piltik: kizim samet mamet yok yaaa Burak Sean olucak olursa :p ama bi sure olmasin mumkunse, cocuk fikrine henuz hic hazir degilim :) ama gozler konusunda kesinlikle haklisin...kizim commentlerine bakiyorum da sen benim icimi okuyosun ya :)))))

miracsaral said...

"Kanlı Elmas". Müthiş bir filmdir, önce o filmi izleyin sonra bu hayallere dalın bence. Orada ufak yaşta uyuşturucu verilen çocukları, kolları kesilen adamları görünce inanın bana pırlantadan soğuyacaksınız...

Zulapha Kaphali Iku said...

@hickimse: tavsiyene uyup en kisa zamanda izleyecegim filmi.

stickman said...

doktorun manyaklığına bak, illa samet olcakmış hehe. yanlız öldüğünü hissettiğin rüya çok etkileyici.

Zulapha Kaphali Iku said...

doktor manyakti yaa deli etti beni..oldugumu hissetmem cidden tuhaf ama ferahladim yukselirken :)