Monday, November 3, 2008

legally blonde


ne zaman kendimi ders calismaya versem kilo alma canlarim cangir mangir caliyor. bir yandan soru cozuyorum, bir yandan tikiniyorum..dun uyumadan su sorulari bitireyim dedim iki mocha ictim, bir red bull bana misin demedi bunye yaaa..12'de teslim oldum yorgun savasci gibi. bu kadar kafeini fil icse 3 gun uykusuz kalirdi. dun sevdicegin yanina gittim zorla beni tartiya cikarmaya calisti..evin icinde bas bas bagirdim cikmamak icin, en son kendimi balkona attim o derece yani :p sevdicek asagi kata inerken, ben de bi tartilayim o gormeden dedim ama nerdeeee sevgilinin kucuk kardesi beni tartilirken yakaladi...bi de uzerine rakamlari da yanlis gorunce rezil oldum...direk abisine yetistirdi tabii zipircik :) tabii sonunda sevdicek kilomu ogrenmis oldu ahanda buraya da yaziyorum 63.3 kiloyum rahatladiniz mi :) 58 kilo oluncaya kadar da bana huzur yok! aslinda sisko diilim, kemiklerim iri benim ahahahahahhaha :)


bu aralar zaten sevgilinin diline dusmusum iyicene, sarisin sarisin deyip dalga geciyor, bir de kilomu da ogrendi uzerine super oldu yani. bazen harbiden saftirikligim tutuyor. cuma aksami disari cikmisiz, bir seyler yiyelim falan dedik. ilerdeki evimizin dekorundan falan bahsediyorduk, bir anda o pis pis siritmaya basladi, "aklima cok parlak bir fikir geldi" dedi, sonra da "ampulu goruyor musun" dedi..ben de basimi tavana dogru kaldirip ampullere bakiyorum restauranttaki..."hii evet ne olmus?" dedim, krize girdi sevdicek oralarda...hani aklina fikir gelmis ya, kafasinin uzerindeki hayali ampulden (!) bahsediyormus...ne bileyim ben yaaaa!!! dekorasyondan bahsedince ben de aptallastim oyle. bir de uzerine "bak birine soylersen minciklarim seni hiiaaaa" falan diye de tehdit ettim. ne yazik ki bazen boyle aptallasiyorum :)


gecen yaz tr'ye geldigimde sevdicege hediye olarak bjk formasi alicam ama yeni sezon formalari cikmis mi cikicak mi belli degil. neyse ben kartal yuvasini arayip sorayim dedim. aynen aktariyorum:


iku: merhaba yeni sezon formalar cikti mi?

talihsiz kadin: evet dun satisa cikardik, ama tukenmek uzere. sizin icin ayirtmamizi ister misiniz?

iku: seyy evet de hangi renkler var?!!

talihsiz kadin: nasi yani? hafif bir afallama ardindan gulme sesi yani siyah ve beyaz var...

iku: hii evet dogru..neyse siz ayirmayin ben sonra bir ara gelir alirim deyip kapadim kadinin suratina...bu rezilligin uzerine gider alir miyim ben ordan, hem de ayirtip..peehhhh... :)


ben bu safligin (!) uzerine avukat olucam bir de insallah :p

1 aman eksik kalma:

Jojee said...

koptum kız:)) sarışın avukatım benim muck:)