Sunday, September 7, 2008

totally bored!


bugun butun gun evdeydim...neden?! cunkuuu haberlerde bas bas bagiriyorlardi, yok soyle firtina gelecek, yok boyle goz gozu gormeyecek, aman disari cikmayin, kum torbalarinizi alin, yiyeceklerinizi stoklayin..blah blah...sanirsin aylarca eve kapanacagiz. ben de firsat bu firsattir deyip LSAT'ime calisayim, sinava 1 aydan az kalmis azicik soru cozeyim falan dedim. eh tabii ben yerimde duramam, yarim saat soru anca cozdum..bir de birseyi farkettim is ders calismaya gelince, nedense insanin aklina hep ertelenmis isleri de geliyor. kendi kendime diyorum sunu da yapayim, bunu da yapayim, ondan sonra dersin basina otururum...tabii ben kendimi yine youtube'da buldum, ve sucluluk duygum agir basinca da her 10 soruda bir video izlemeye karar verdim :)..ve ben daha ilk 10 soruyu cozemeden, offflayip pofflamaya basladim..kurstakiler dakika tutarak soru cozerken, ben daha hizli olmayi birak, sorulari dogru cozmekle cebellesiyorum.

sonra ben en iyisi motivasyon icin sevgilimi arayayim dedim. aradik..caliyorr..caliyorrrrr..acan yok. peki iku napti? direk sevgilinin ev telini tusladi. hani firtina var ya, sevgili de arabasini yeni satti ya evdedir nasilsa diye..yok, yok..cikmis gitmis..ben evde pinekleyeyim, afakanlar bassin, o disari ciksin. 1 saat sonra ben halidaki desenleri koyun gibi incelemeye baslamisken, telefon caldi. gizli no.dan biri ariyor, babamlardir diye actim teli. ama askim ariyor arkinin telinden, gyme gitmismis de, cok kas yapmismis da, simdi de yemege gidiyormusmus da...beni niye cagirmadin diye azicik naz yapayim dedim. koca totomu kaldiramayisimdan girdi, ders calismam gerektiginden bitirdi..biz de sustuk oturduk tabii...koca totomla ben..evet bu aralar acayip komplekse soktu beni. elime catali aliyorum, soyledikleri geliyor aklima, butun istah sifirlaniyor valla. ama hala spora baslamadim..pofff sIkInti geliyor gym'de bana. 4 duvar arasinda kostur babam kostur...sevgilim 10 dakikada sadece isinmaya baslamisken, ben butun aletleri 1'er dakika denemis oldugumdan, kapida cikmaya hazir buluyorum kendimi...yok yok valla ileride beni bosar kesin, soyle kilolari bir salladik mi..bazen agzini ariyorum zaten, sisko olursam yine sever misin beni falan duygu somurulerine giriyorum. yok oyle, bakicaksin kendine falan diyor. bulimik olmamak isten degil valla :)

biraz once iki bar bueno'yu mideye rahatlikla indirmis biri olarak, simdi gene bir sucluluk duygusu kapladi valla...dahasi test kitabi onumde acik duruyor...bir 10 soru cozup, bloglari gezmeye devam :)

acil motivasyon lazimm!!!!

0 aman eksik kalma: