Wednesday, September 24, 2008

MSN'den laf sokusturma


LSAT'e 10 gun kalmis ama ben oturup sevgilimin odevlerini yapiyorum ofiste. dun son LSAT dersine gittim ve sIkIntIdan patladim resmen. hoca son 3 ayin ozetini yaparken ve ben karin agrilari icersinde kivranirken artik bagiracaktim nerdeyse. defterim feci yaratici sekillerle doldu o ayri mesele.


sevgilimin derslerine bakarken bir ara sIkILdIm ve msn'imi acayim dedim. iki-uc laf edip, kakara kikiri moduna girerim hesabi. fazla uzun bir contact list'im yok, zaten pek msn hastasi da sayilmam. ama listemdekilerin personal message kismina bakinca resmen bunalima girdim ya. sanki uzun bir yoldayim da, yanimdan gecen TIRlarin tampon (tampon mu oluyor orasi :p) yazilarini okuyorum. herkes bir laf sokusturma cabasi icersinde!


ornek-1: "daglar onumde egilmisken, kayalara yalvaramam!"


bu nedir Allah askina ya? onunde egilen daglar da neyin nesi? kayalar kimin fesi? bu belli ki birisiyle bir ara kaynasma devresine girmis, ama adam buna yuz vermemis..kacan kovalanir hesabi...ya da eski sevgilisine, "olm bak senden sonra kimler kimler geldi hayatima, seni unutali cok oluyor" mesaji da olabilir. yuru be kim tutar seni?? koca koca daglar egilmis onunde, sen hala msn'de "bohuhuhuuhuh acaba goruyor mudur mesajimi, acaba seviyor mudur beni hala pinaaaarr?" diye bogur arkadaslarina. ezik misin kardesim, kime bu hava civa??


ornek-2: "ben secilmem, secerim!"


peeehhh..baska bir sidik yarisi daha.. ben secilmem, secerimmis..neyi seciyorsun kardesim? pazardan kavun mu aliyorsun ki, dibinden koklayip seciyorsun? tovbe tovbeeeee!


ornek-3 "arkamdan konusan, onumden yesin..."


bak aslinda bu yaratici olmus :) yalniz arkadas biraz ikileme girmis. cunku aslinda sunu yazarak o da direkt soylemekten cekinmis, ince ince laf sokusturma olayina girmis. cesaretim yok, ortaya laf atiyorum ama yine de korkun benden falan filan..hiii evet canim evet, sen boyle dedin ya feci tirstim senden..


bunlarin haricinde ormantikkk sarki sozleri yazip kucuk emrah pozisyonlarini alan da var, onlara hic sozum yok zaten..dusene vurulmaz hesabi :p


bir de kendilerini gece alemlerinin krali, aranilan elemani ilan edenler var ki, onlar zaten ayri bir blog konusu olur. yok sapphire'daydim, yok lucca'dan yeni geldim, yok reina'da sampanyalar esliginde donuma kadar islandimlar..manyak misin kardesim, neyi kanitlamaya calisiyorsun, ne olmaya ozeniyorsun?


dusundum de msn listemi arindirma zamani gelmis de geciyor bile :)))) simdilik appear offline olma vakti :p

4 aman eksik kalma:

osuruktanteyyare said...

ya öle deme ama bende bi ara yapardım aynısından
yeni terkedilmişim köpek gibi aşığım sanki başka birini bulmuşum gibi sözler yazmalar..eski sevgilinin dömeye çalışma girişimlerine unuttum seni tehey içerikli şarkı sözleri döktürmeler..
deme öle insan yaşamayınca bilemez :P

Zulapha Kaphali Iku said...

yaw zaten su post'u yazdigima pisman oldum :) herkes msn'den gelip, ya bana mi laf sokusturuyosun bu yazinla diye taciz ediyolar :p

Anonymous said...

neden benim msn listemde boyle yaratici kisilikler yok?

Galiba benim arkadaslarim dunyayi fazla ciddiye almayan tiplerden olusuyor! Benim gibi!

LSAT'ta basarilar!

Zulapha Kaphali Iku said...

benimkiler de biraz ole olsa cok mutlu olucam valla.. :))))

LSAT'e 1 hafta kaldi, bakalim ne olucak ama iyi dileklerin icin cok saol banu'cum :)