Tuesday, September 9, 2008

he's the one...


ben bu cocugu seviyorum yaa!! hem de oyle boyle degil yani, boyle sarilinca kalbimin icine sokasim geliyor. bugun sevguluumm isten izin almisti, doktora falan gidicekti. oglene dogru aradi, ne yapiyorsun dedi. isten bunalmis ben, "hicc, oyle bir kac dosya var onlari bitirmeye calisiyorum" dedim, "hmm ben de oyle bos bos duruyorum. isim yok yaaniii" dedi, "yemege cikalim o zaman" dedim, "tamam" dedi direk :) ya bi sevindirik oldum anlatamam, normalde sevguluu diye yazdigim sahis hafiften tembeldir :p zaten aksama gorusucez falan deyip basindan savardi aslinda, o yuzden yuregim pir pir etti resmen :)


chipotle'de oturmus konusuyorduk oyle, gelecek hakkinda falan. birseyi farkettim, sanki boyle yillardir evli ciftlere donmusuz. bunu derken oyle monoton birseylerden bahsetmiyorum. demek istedigim birbirimizi oyle tamamliyoruz ki, butun gibiyiz, bir gibiyiz...dusuncelerimiz, beklentilerimiz, gulusmelerimiz, sikayetlerimiz, hersey ama hersey oyle icice gecmis ki!


bir de uzun suredir yaptigi bir seyden dolayi aslinda cok mutluyum ama belli etmiyorum. yuzugunu arada bir takmayi unuturdu, ben de bazen soylenirdim. tr'den donusumde, o surekli takip cikaracagin bir aksesuar degil hayatim, takarsan mutlu olurum falan dedim. o gunden beri hep takiyor..bugun kendimi boyle acayip evleneyim, evimin kadini olayim modunda gordum ama ne bileyim iste mutluyum da bu durumdan. evlilik lafini soylemekten bile fellik fellik kacan ben, su 3,5 senedir yasadigim mukemmel iliskiyle farkli kulvarlara yoneldim.


aslinda cok degisik bir duygu bu. yani ben ona bakinca sadece dugun olayini falan gorup heveslenmiyorum. cok daha ilerisini dusunuyorum, mesela bir baba olarak hayal ediyorum.."baba" kelimesi bile onun uzerinde farkli duruyor. gecen misafir olarak gelen cocugu kucagina aldi, konusuyordu falan, kimyam degisti resmen. ama hepsinden guzeli, onunla beraberken o duyulan sonsuz sicak huzur var ya, sarip sarmaliyor insani. bryan adams'in sarkisi bugun beynimin her hucresinde tatli tatli dans ediyor tabii benim uyarlamamla :)


To really love a man

To understand him -

you gotta know it deep inside

Hear every thought -

see every dreamN' give him wings -

when he wants to fly

Then when you find yourself lyin' helpless in his arms

You know you really love a man

When you love a man you tell him that he's really wanted

When you love a man you tell him that he's the one

he needs somebody to tell him that it's gonna last forever

So tell me have you ever really - really really ever loved a man?

To really love a man

Let him hold you - til ya know how he needs to be touched

You've gotta breathe him - really taste him

Til you can feel him in your blood

N' when you can see your unborn children in his eyes

You know you really love a man

When you love a man you tell him that he's really wanted

When you love a man you tell her that he's the one

he needs somebody to tell him

that you'll always be together

So tell me have you ever really - really really ever loved a man?

You got to give him some faith -

hold him tight

A little tenderness - gotta treat him right

he will be there for you, takin' good care of you

Ya really gotta love your man...

5 aman eksik kalma:

๑ ★ prettyinpink ★ ๑ said...

eneeee okuduklarına beni de eklemişsiniz. kimsiniz siz =)

Zulapha Kaphali Iku said...

bir hayraniniz =)

aslinda uzun zamandir takip ediyordum, yeni blogu acmak bugunlerde kismet oldu =)

supersin! boyle devam et!

๑ ★ prettyinpink ★ ๑ said...

begendigi seyi takdir edebilen insanların hastasıyım. hele kadının kadını takdir edebilmesi ve bunu yuksek sesle soylemesi cok buyuk bir deger. tesekkur ederim ictenligin icin, ibret olsun hasedinden sagda solda abuk subuk konusan, sırf bok atmak icin samimi gorunen insanlara. =)

PuCCa said...

bende böle bi aşk istiyorum yaaa...

Zulapha Kaphali Iku said...

ya ne guzel valla! bu yazima hep uzun zamandir takip ettigim bloggerlar geliyor :) pucca'cim insallah en kisa zamanda bulursun aradigini istanbul'da :) heyecanla bekliyoruz yazilarini canim :p